Small Foot

Brandet small foot er designet af Legler, som er grundlagt af Holger og Ingo Legler i den tyske by Delmenhorst tilbage i år 1988. Fra start var Legler primært kendt for salg af gaveartikler i træ. Siden da er virksomheden vokset, og small foot er nu deres altoverskyggende brand – og med stor succes.

small foot indbyder til kreativ og fantasifuld leg
small foot er trælegetøj i bedste kvalitet og brandet består af omkring 3000 produkter hvor vi har udvalgt de allerbedste produkter. Du finder stort set alt til både indendørs- og udendørs lege og til alle årstider.
Small foot er legetøj indenfor rigtig mange kategorier med hovedvægt på: Baby, motorik og læring, spil, musik og lyd, køretøjer, dukker og plysdyr, rolleleg, cykler og udendørs aktiviteter, børnemøbler og tilbehør, kreativitet og maling.

Legler – Vægt på sikkerhed, natur og omgivelser
Ved fremstilling af Small foot legetøj er der lagt stort vægt på sikkerhed, og hvem der fremstiller deres produkter, bæredygtighed, økologi og socialt ansvar.
Alle deres produkter overholder europæisk standard EN71 og flere af deres produkter har TÜV Rheinland, FSC, og ICTI certificeringer.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.