Handelsbetingelser

Vilkår & handelsbetingelser:


Vilkår & handelsbetingelser gælder alle varer købt på Babyjoy.dk til levering i Danmark god ikke Grønland og Færøerne.


Du skal være fyldt 18 år for at handle på webshoppen samt have et gyldigt betalingskort som er godkendt til betaling i webshoppen. Personer under 18 år kan kun købe hvis aftalen indgås med fx forældre, værge eller anden myndig person. Ved bestilling accepterer køber at have læst og forstået Babyjoy.dk’s handelsvilkår.


Hos Babyjoy.dk kan du bestille varer via webshoppen. Hvis du har forespørgsler til produkter, som vi ikke tilbyder på siden, er du velkommen til at kontakte os.


Alle priser er inklusiv moms og afgifter. Vores priser er dagspriser. Hvis der pålægges fragt, vil dette samt prisen fremgå inden betalingen bliver godkendt.


Ordre fortaget i weekender og på helligdage, vil blive behandlet den først kommende hverdag. Når en ordre er afgivet kan vi ikke garantere muligheden for at annullere denne ordre inden den afsendes.


Betalingsmetoder:


Hos Babyjoy.dk kan du betale med følgende betalingsmetoder


– Dankort/ Visa Dankort
– Visa
– Masterkort
– ViaBill
– MobilePay


Vi tager ikke gebyrer for betaling. Beløbet bliver først hævet på dit kort, når varen er afsendt.


Du bedes være opmærksom på der tages forbehold for udsolgte varer, billedfejl og pris, trykfejl, farve, model og specifikationsændringer.


Kvittering for bestilling og ordrebekræftelse:


Når du har fortaget en bestilling vil du modtage en bekræftelse for modtagelsen af din ordre. Købsaftalen er først bindende når du modtager en ordrebekræftelse fra os.


Levering:


Du kan læse vores leveringsbetingelser her.


Returret


Du har 14 dages returret så længe følgende opfyldes


– Varen er ubrugt
– Varen er i original emballage
– Er varen af fx tekstil, må der ikke være tegn på slid eller pletter og der må heller ikke være lugt/ dufte som fx røg og parfume.


OBS: Dette gælder ikke bestillingsvarer!


Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du sende en mail til info@babyjoy.dk sammen dit ordrenummer.

Returnering:

Hvis du fortryder dit køb skal varen sendes direkte til:

Babyjoy.dk
c/o Christian Petersen
ATT: Returpakker
Taastrup Have 6 ST TV
2630 Taastrup

Ved returnering betaler du alle omkostninger til fragt. Du mister fortrydelsesretten hvis du bryder forseglingen på varer, som af sikkerhedsmæssige, sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret. Dette gælder fx autostole, plejeprodukter, brystpumper, sutter og sutteflasker.

Ved returnering har du ansvaret for at varerne er forsvarligt indpakket. Du har ansvaret for varerne indtil vi har modtaget dem. Derfor bedes du gemme post kvittering samt evt. track and trace nummer.

Du skal ved returnering vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, samt beskrive hvorfor du ønsker at returnere dit køb.

OBS. Vi modtager ikke parker sendt pr. efterkrav.

Tilbagebetaling:

Når varen er modtaget af os, tjekker vi den og vi tilbagebetaler det beløb du indbetalte ved købet. Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel som du købte med.

Hvis der er en værdiforringelse af varen, hæfter du for dette og det vil blive fratrukket købsbeløbet. Du hæfter for følgende værdiforringelser:

– Varen er taget i brug
– Varen er blevet beskadiget i din varetægt

Reklamation:

Alle køb er omfattet af købeloven. Der er 24 måneders reklamationsret. Herunder, reparation, ombytte, penge retur eller afslag i prisen, dette afhænger af den konkrete situation. Det er et krav at reklamationen er berettiget. OBS: Du har ansvaret for pakken fra den bliver udleveret til dig eller en anden person på vegne af dig. Derfor anbefaler vi du nægter modtagelse af pakken hvis den er beskadiget.

Hvis du opdager en mangle bedes du kontakte os hurtigst muligt og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget. Hvis du ønsker at reklamere skal du kontakte os via mail, info@babyjoy.dk.

Varen skal sendes til:

Babyjoy.dk
c/o Christian Petersen
ATT: Returpakker
Taastrup Have 6 ST TV
2630 Taastrup

Når varen retuneres, bedes du bedst muligt beskrive hvad der er galt samt vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Hvis en reklamation er berettiget refundere vi rimelige fragtomkostninger. Hvis reklamationen ikke er berettiget, afholder du alle omkostninger til transport inklusiv vores omkostninger til returnering af varen efter at have undersøgt den. Husk du har ansvaret for pakken indtil vi modtager den, derfor anbefaler vi du gemmer postkvittering samt oplysninger om fragtomkostninger og evt. track and trace nummer.

OBS. Vi modtager ikke parker sendt pr. efterkrav.
da_DKDanish
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.