Kontakt

Kontakt os

Har du spørgsmål eller vil du vide noget omkring vores produkter. Så er du altid velkommen til at kontate os på telefon eller via. kontaktformularen herunder.

Faq

Hos Babyjoy.dk kan du betale med følgende betalingsmetoder
– Dankort/ Visa Dankort
– Visa
– Masterkort
– ViaBill
– MobilePay

Vi benytter GLS eller Post Nord. Bestillinger leveres til danske adresser og danske GLS/ Post Nord pakkeshops. Ordre som skal leveres til Bornholm eller Læsø kan forvente en ekstra dags levering. Visse varer leveres kun til bro-faste øer, dette vil være oplyst på den enkelte vare.

Alle køb er omfattet af købeloven. Der er 24 måneders reklamationsret. Herunder, reparation, ombytte, penge retur eller afslag i prisen, dette afhænger af den konkrete situation. Det er et krav at reklamationen er berettiget. OBS: Du har ansvaret for pakken fra den bliver udleveret til dig eller en anden person på vegne af dig. Derfor anbefaler vi du nægter modtagelse af pakken hvis den er beskadiget.

Hvis du opdager en mangle bedes du kontakte os hurtigst muligt og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget. Hvis du ønsker at reklamere skal du kontakte os via mail, info@babyjoy.dk.

Varen skal sendes til:

Babyjoy.dk
c/o Christian Petersen
ATT: Returpakker
Taastrup Have 6 ST TV
2630 Taastrup

Når varen retuneres, bedes du bedst muligt beskrive hvad der er galt samt vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Hvis en reklamation er berettiget refundere vi rimelige fragtomkostninger. Hvis reklamationen ikke er berettiget, afholder du alle omkostninger til transport inklusiv vores omkostninger til returnering af varen efter at have undersøgt den. Husk du har ansvaret for pakken indtil vi modtager den, derfor anbefaler vi du gemmer postkvittering samt oplysninger om fragtomkostninger og evt. track and trace nummer.

OBS. Vi modtager ikke parker sendt pr. efterkrav.

da_DKDanish
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.