Profil

Babyjoy.dk er en lille men voksende familievirksomhed fra Taastrup som til dagligt drives af jeg Christian, min kæreste Jasmin og vores datter Emily som er født maj 2018. Hun er den store inspirationskilde til at starte Babyjoy.dk, hvorigennem vi vil være med til at tilbyde andre forældre en masse lækre produkter i høj kvalitet samt den rette rådgivning.

Vi er selv nye forældre og ved lige nøjagtigt hvordan det er at være nybagte eller kommende forældre. Men vores friske erfaring som kommende/ nybagte forældre, ved vi hvilke produkter der er gode og kan rådgive om disse, så er du i tvivl, skal du blot skrive til os. Hos Babyjoy.dk, stilner vi efter at vores produkter er bæredygtige og miljøvenlige, det ville især komme til udtryk når vi i takt med virksomhedens vokser, vil kunne designe og udvikle vores eget babymærke som skal have stor fokus på at skåne miljøet og produceres bæredygtigt. På den måde ved vi at kvalitet, bæredygtighed og miljø lever op til de standarter alle produkter bør.
Vi håber derfor alle der besøger vores side, vil være med på rejsen mod en bedre fremtid for vores børn.

Da vi stadig er en lille nyopstartede virksomhed, er vores sortiment hele tiden voksende, vi er hele tiden på udkig efter nye mærker.

Dog vælger vi vores mærker og leverandører med omhu for at sikre den bedste kvalitet til børn og forældre.
da_DKDanish
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.