Thorsbrenner - All in One, Baby Changing Bag - Army Green

999,00 DKK

Thorsbrenner tasken består af 4 forskellige komponenter. Hovedposen sikrer, at forældre altid har en sanitær (bærbar) skiftestation til rådighed, uanset hvor de er, da hovedposen let kan foldes ud for at give en stor sanitær skiftestation til dit barn. Klapvogn tasken giver mulighed for let adgang til de vigtigste fornødenheder som vådservietter, telefon og sut, når den er monteret med de medfølgende velcro strips på klapvognen. Den medfølgende kobling muliggør sikker opbevaring af forældres ting og kan nemt flyttes mellem hoved- og klapvognsposen. Til sidst sikrer sut-tasken, at en sut holdes inden for sanitære forhold og inden for rækkevidde.

For at sikre, at alle nødvendigheder huskes, når de forlader huset, har Thorsbrenner skabt unikke ikoner, der er placeret inde i både Hoved- og klapvogntaske, hvilket giver forældre nem navigering af de nødvendige ting og fungerer også som en stor tjekliste over, hvad de skal medbringe, når de forlader huset.

 

Til sidst er posen lavet af holdbar poly bomuld med en vandafvisende belægning (normalt brugt til aktiv / sportsbeklædning. Desuden er der sikret at den aftagelige skiftemåtte (som er det, der kommer i kontakt med dit barn) er 100% organisk. Deres produkter har gennemgået en streng lovgivningsmæssig test i EU og USA for at sikre, at alle standarder inden for baby- og børns produkter er opfyldt.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller via. e-mail.

da_DKDanish
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.